Thuis

Guangzhou  Zhi Pan Imp.Exp.Trading.Co.,Ltd

Ik ontvang alle goederen en uw verbindingenuitrusting is zeer goed en de goede verpakking, dankt aangezien u het kwaliteitszelfde als zei!

—— Ahmed

Ik heb de verbinding op de machine geïnstalleerd, is het zeer gemakkelijk om, in heet weer te installeren geen probleem, dank werken!

—— Famafer

Ik heb controle u me de van de verbindingsuitrusting en olie verbinding, zeer aardige producten en zeer aardig materiaal verzond, zeer tevreden met deze samenwerking!

—— Inder

ja beste, is de kwaliteit van de slijtagering zeer goede, goede insnijding en de verschijning, u gebruikt de phenolic doek met een goed materiaal, houd ik van het.

—— Aryali

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou  Zhi Pan Imp.Exp.Trading.Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Guangzhou  Zhi Pan Imp.Exp.Trading.Co.,Ltd Guangzhou  Zhi Pan Imp.Exp.Trading.Co.,Ltd Guangzhou  Zhi Pan Imp.Exp.Trading.Co.,Ltd Guangzhou  Zhi Pan Imp.Exp.Trading.Co.,Ltd Guangzhou  Zhi Pan Imp.Exp.Trading.Co.,Ltd
ons bedrijf ons bedrijf ons bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Export pct : 80% - 90%

Guangzhou Zhi Panimp.exp.trading.co., Ltd, dat in 2006 in YangZhong-jiangsuprovincie werd opgericht, is het filiaal in Guangzhou. En wordt gevestigd in de grootste markt van bouwmachines van China.
Wij veroorzaken en leveren verschillende soorten Olieverbindingen die voor de reparatieuitrustingen van HYUNDAI, KAT, KOBELCO, SUMITOMO, DAEWOO en KOMATSU, enz. worden gebruikt. Wij verkopen ook de vervangstukken, PTFE, Pu, POM, NBR en FPM die op bouwverbindingen gebruikten. Al onze producten zijn strikt onderworpen aan Japanse norm.
Om de behoeften van onze markt aan boord tevreden te stellen, nu verkopen wij onze producten rechtstreeks aan onze klanten onder versterken van productie en verminderen de tweedehandse kosten van onze klanten.
Tot nu, verkopen onze producten aan verschillende steden in China en voeren ook naar Europa, Zuid-Amerika uit, medio-in het oosten en Zuidoostenlanden en gebieden.
Wij hebben een sterk verkoop opgeleid team dat onze klanten van de beste diensten kan voorzien. Om de kosten te besparen, kan ons productieteam Olieverbindingen volgens de eisen van onze klanten ook maken en ontwerpen, de grondstof schikken om de speciale behoeften te bereiken.
Wij stemmen in warm met uw bezoek in onze fabrikant in JiangSu en ook ons bureau, pakhuis in GuangZhou.

 

Contactgegevens
Guangzhou  Zhi Pan Imp.Exp.Trading.Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Lily

Tel.: 86--18819351607-90:30

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)